A Framed Digital alapítása

A Framed Digital alapítóikként mindketten olyan iparágakban dolgoztunk, ahol nem igazán elterjedt szokás a digitális eszközök és megoldások használata.

Fiatalként láttuk azokat a problémákat, amelyek ennek hiányából adódtak. Zavart minket, hogy bizonyos munkafolyamatokat és nyilvántartásokat lehetne sokkal gyorsabban és költséghatékonyabban végezni. Ilyen esetekben igyekeztünk mindig megtalálni a helyes megoldást, amivel tudtuk segíteni a kollégáink és feletteseink munkáját, ezzel hozzájárulva a cég hatékonyabb működéséhez.

Végül úgy döntöttünk, miért ne segíthetnénk más vállalkozóknak is, akiknek nincs kapacitása a mindennapi munka mellett cégük digitális fejlődésével foglalkozni.


Küldetésünk

Olyan szolgáltatóvá válni, akik hatékony és látványos segítséget nyújtanak más vállalkozóknak a digitális előrehaladásban.

A szolgáltatásainkat választó vállalkozóknak tudásunk legjavát nyújtjuk, hogy a partnerség mindkét félnek profitáló legyen és egyikünkben se legyen hiányérzet. Fontosnak tartjuk, hogy olyan cégként tartsanak számon minket, akinek az ügyfelei bizalommal fordulnak hozzánk.


Alapítók


Címünk:

1064 BUDAPEST

Vörösmarty utca 51/A