Weboldal


A mai modern vállakozói világ egyik legfontosabb alapköve elérhetőség szempontjából, egy ízléses weboldal.

A megfelelő technológia lehetőségek ismeretében a Framed Digital csapata arra specializálódott hogy a lehető legtöbbet kihozzuk funkcionalitás, esztétika és minőség terén a legköltséghatékonyabb módon!

Manapság már megszámolhatatlan mennyiségű honlap kering az interneten. Néhány oldalon órákat is el lehet tölteni, egyeseket viszont pár kattintás után elhagyunk. Lehet, azt gondoljuk, hogy az egyéni ízlés játszik nagy szerepet a megítélésükben, ám a nagy számok bizonyítják, hogy nem így van. Ha egy weboldal jó, akkor azon több időt fognak tölteni a felhasználók, a saját ízlésüktől függetlenül.

Akkor mégis mitől lesz egy honlap jó? A válasz három részből tevődik össze: Legyen célravezető, esztétikus és jól használható.

Célravezető:

  • Minden céges weboldal valamilyen céllal jön létre (pl. termékeladás, vásárlók a boltba irányítása, imageépítés, információátadás, hírlevélre való feliratkozás buzdítása). A honlapnak pedig a jó irányba kell vezetnie a felhasználót.

Esztétikus:

  • Ez a márkaépítés szempontjából a legfontosabb. Ha a weboldal megjelenése nem tükrözi a céget, az zavaros képet fog kialakítani a felhasználó fejében. Épp ezért figyelni kell rá, hogy a design passzoljon a cég kívánt megjelenésével.

Jól használható:

  • Bár egy művészeti alkotás pont attól lesz értékes, ha egyedi, egy webdesign-ál ez negatívan hat a felhasználói élményre. A látogató akkor tudja megtalálni, amit keres, ha teljesülnek bizonyos tervezési normák.

Mindhárom feltételnek teljesülnie kell ezek közül, hogy egy valóban jól teljesítő weboldalt hozzunk létre. Lehet, azt gondolod most, hogy ez mind szép és jó, de ha konkrétumokra lenne szükséged a weboldalad átalakításához keress minket bizalommal telefonon vagy az elérhetőségeink egyikén és mi meg is csinaljuk!